Post by pursgeciforma on Feb 23, 2022 8:57:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Carrom Pool: Disc Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Carrom Pool: Disc Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит код безкрайни примогеми ▞▞▞
▞▞▞ Carrom Pool: Disc Game 2022 version ▞▞▞
Супер
Това не е добра игра, ежедневни проблеми с връзката, моля, отстранете го 😠
След всеки един мач ще има реклама, която ни кара да се изтощим и да излезем от играта. . . . . . .
Обичам го, но понякога има проблем, който замръзва екрана ми, така че моля, поправете го
Carrom Pool: Disc Game Sportovní lauw
Добра игра, но една, ако опонентът е доста игра, и всички точки ще отидат за тях защо?
Тази игра е толкова много, много много лоша...... Не ми хареса тази игра.. Защото при грешка в интернет връзката 😡😡😡😡😠😠😠 офлайн става изключен и онлайн..... Но когато интернет връзката е в тази игра станете отлична
Много лошо.. леки промени в мрежата ..пропуска своя завой
ако вие, момчета, премахнете смеещите се емоджи ще дам 4 звезди, защото играх 20 хиляди мача, сложих шайбата си в джоба, но тя влезе в дупката и се върна, противникът победи и започна да се смее, чувствам се, че съм провален и получих толкова разочарован, всеки мач, който играя, губя заради връщането на шайбата и губя, всеки противник започва да се смее 😡😡
Моля, добавете опции за 4 играча n поддръжка на играч на същото ниво, когато се конкурира между 2 играчи. създайте опция за Bluetooth игра между играчи, без да създавате приятели.
Добра игра, но не получава седмичен резултат, моля, поправете го
Добра е!
Актуализирам нова версия carrom pool преди 2 дни, но сега приложението за новата версия не се отваря след актуализиране.. Какво мога да направя..? моля, разреши проблема ми..
Carrom Pool: Disc Game اسپورٹس bhl
Като цяло хубаво, но понякога дори нямаш възможност да докоснеш нападателя и губиш. Случвало ми се е 2 пъти непрекъснато. Много несправедливо.
Добре, но в категорията приятели... трябва да се добави обединяване, така че четирима приятели в два отбора да играят един срещу друг
Страхотно изживяване изглежда като игра на каром на открито
Първо беше добре, но сега има много реклами carrom стана най-лошото
тази игра е много лесна и интересна
Мисля, че дъската не е да местите монетата и нападателят с реална скорост, те се движат повече от скоростта спрямо реалната дъска
нямат опция да играят компютър офлайн. Много е важно, когато интернет връзка и Partner Player нямат такава.
Това е много прекрасна игра. Обичам тази игра и тя също е много интересна и когато взема късмет, получих безплатна награда. моите монети са 815 910.
Това е добра игра, но много хора са на гости, няма да играя на гости, не ми се поверяват
Download Carrom Pool: Disc Game 5.2.0 Apk free com.miniclip.carrom - Play the hit multiplayer Carrom Disc Pool board game and become the best!
Твърде много реклами след всяка игра.. Наистина досадно
много лоша игра, когато някога вляза в играта и интернетът ми е много бърз, но ако вляза в играта толкова безумно, добре печели от openent
Ще ви дам 5 звезди, но давам две, защото има твърде много реклами след всеки мач, които унищожават целия интерес на човека 😠 така че след един мач напускам играта
Най-лошата игра, в която имам силна интернет връзка, но показва бавна връзка автоматично, че противникът печели
Тази игра Не си струва да купувате carrom pass. Просто играйте като безплатен потребител. Имам гросмайсторски сандък. Нямаше подобрен нападател.
Докато щракнете върху рекламата, тя затваря играта и играта започва отначало
Супер игра, но идва над рекламата, затова тази игра е лоша
Най-лошата игра... Bcoz от реклами... Рекламите дразнят много Ако разработчикът намали рекламите, може да има шанс приложението да оцелее на пазара 😂
Carrom Pool: Disc Game Sport quxp
Играта е по-добра. Но системата се нуждае от подобрения. Играч от ниво 10 понякога получава играч от ниво 90 като опонент. Много е трудно за ниво 10 да спечели мач. Направете система за даване на почти подобно ниво на противник.
Твърде много промоционални изскачащи прозорци и 10-секундна реклама след всяка игра, това убива атмосферата. Поне рекламите трябва да се появяват поне след 3 игри
Много хубава игра, ако е възможно направете тази игра с реални парични транзакции...
Miniclip, моля, забранете приложението на трета страна като lulubox, aim carrom, bit aim, aim best и т.н. Направете тази игра като честна....
Carrom gold е много по-добра игра. Carrom pool е само игра за хакери на Lulu box.. Купих 599 премиум план в carrom pool, но не получих нападател.. В режим на свободен стил в Ню Йорк играх повече от 6 пъти, но аз съм нямам шанс да ударите шайби 1 път .. Carrom pool е само хакерска игра .. Така че, моля, опитайте Carrom gold friends ..
Тази игра беше толкова красива и бях толкова заинтересован да играя тази игра и моля, премахнете рекламите, поради това, че не можем да играем game@≤¥
По-скоро 0 звезда, за много реклами след всяка игра Най-лошото приложение не го изтегляйте И също така плащайте, за да спечелите играта.... Имате нужда от пари, за да купите сила на удар
Epic Heroes War: Super Heroes સાહસિક qtu
Твърде много реклама.... И след всяка 2 до 3 рекламна игра се забива... Направете нещо за това
добро приложение, но някои реклами са само за възрастни. докато играя тази игра с моите деца.
Това по-добре, но толкова много реклами 😤😤😤
Обичам тази игра, но рекламите са дразнещи, премахване на реклами, за да можем да се насладим повече 🙂
Много хубава
5 звезди, защото играта беше добра и аз също играх carrom board в оригинал, много лесно maja mela maja
Тази игра е хубава, но моят ред не ми дава, дава се на опонента ми остават само 10 рупии и е мой ред, но защо моят ред е даден на моя опонент и замръзва от време на време. Защо да го оправя сега? Кой е съгласен с мен? Публикувам опита си втори път.
Да... наистина добре... но когато играете за безплатни монети, наистина е като измама... освен това, просто приятно...
Подобно: Спорт. HNC Sports LIVE TV ... Play the World's #1 Pool game. 70.9 MiB ... Play the hit multiplayer Carrom Disc Pool board game and become the best!
Идк какво? Хората казват, че има добавки, аз играя тази игра от последната 1 седмица и няма добавяне. Можете да играете офлайн, като включите мрежата и онлайн, ако имате интернет Такава интересна игра изтегляне сега
След актуализирането, това приложение става много бавно и се сблъсквам с толкова много проблеми, че увисва много, използвам това приложение в продължение на много години и основният проблем е, че след актуализацията нападателят става много малък 🤏 моля, решете го.
Показва твърде много реклама на всеки етап. Много дразнещо 😡
Някои скрити мами работят върху, вината за скоростта на мрежата. Да се отегчавам да играя поради тези проблеми... Скоро ще се откажа.