(iOS) Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games krāpj ģeneratoru punktus
Feb 23, 2022 9:16:29 GMT
Post by pursgeciforma on Feb 23, 2022 9:16:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj ģeneratoru punktus ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games 2022 version ▞▞▞
Kādreiz bija tik laba spēle. Viņi būtībā noņēma 2/3 satura un padarīja zaudēšanu neiespējamu
Maksājiet, lai uzvarētu, nevis izklaidētu. Pati spēle ir jautra ar lielisku grafiku! Kad esat nokļuvis otrajā restorānā, tas sākas ar papildinājumiem, uznirstošiem logiem un nepārtraukti prasa jūsu naudu. Lietotnes dzēšana!
ES mīlu šo spēli. Kā pavārs jau desmit gadus tas ir jautri un izklaidējoši.
Tā ir visa jautrība un spēles, līdz jums vairs nebūs dimantu, lai nopirktu pastiprinātājus. Laiks ir ļoti ātrs. Es arī nezinu, kā virzīties uz priekšu ar spēli. Šķiet, ka nevar pārspēt līmeni. Kā es varu iegūt dimantus? Noskatījos video un saņēmu tikai 2 dimantus. Haha... Un boosteri maksā apmēram 100 dimantus, kas ir smieklīgi. Un varoņi... Pastaigājieties tālumā un sakārtojiet, un tā laika tērēšana.
Pati spēle ir diezgan jautra un izaicinoša, taču pēc apmēram 65. līmeņa tā kļūst tik drudžaina, ka liek jums iegādāties pastiprinājumus, lai tikai varētu pabeigt līmeņus.
Jautra spēle, novēliet nopelnīt dzīvību Katru reizi, kad izietat katru līmeni un arī tad, kad to zaudējat, nevajadzētu likt jums atgriezties uz 5 līmeni, kas ir tik negodīgi.
Man patīk šī spēle developer.bet kāpēc gan neizveidot citas līdzīgas spēles, lūdzu, izveidojiet vairāk
Šī spēle ir labākā ēdiena gatavošanas spēle, kādu vien var vēlēties, tai ir ārprātīgs līmenis, kas liks jums to spēlēt visas dienas garumā
Lieliska spēle, bet reklāmas pēc katras kārtas!
Likās ka labs
labi
Sākumā ļoti jautri, bet pēc apmēram 60. līdz 80. līmenim tas kļūst neiespējami, neizmantojot samaksu, lai spēlētu jaudas palielinājumus... Ļoti nelīdzsvarots
Sākumā bija jautri spēlēt, taču nenogremdējamo papildinājumu skaits padarīja spēli ļoti nomāktu. Galu galā tie lika man atinstalēt lietotni.
Patīk spēle, taču reklāmas ir pārāk biežas un garas. Es labprāt saņemtu iespēju "jaunināt", lai noņemtu visas reklāmas par dažiem dolāriem.
Man patika spēle, bet nevaru turpināt, vairs nav jāspēlē. Es piedalos bārbekjū spēlē, un ir rakstīts, ka tas man vairs nedos iespēju spēlēt. Ļoti vīlies
tik labi
Patīk spēle, tikai žēl, ka viņi ik uz soļa mēģina dabūt naudu no jums!!
Tā ir jautra spēle, taču izstrādātāji to ir izveidojuši, lai jūs burtiski nevarētu pārspēt apmēram pusi no līmeņiem bez jaudas palielināšanas vai dimantu tērēšanas, kas ir ļoti neapmierinoša un nomākta.
Viena no visu laiku sliktākajām spēlēm, kurā ir pārāk daudz reklāmu, jums ir jāskatās reklāma pēc katras spēles, un jums ir jāmaksā nauda, lai iegūtu dimantus, turklāt tas ir ļoti saspringts.
Šī varētu būt tik jautra spēle, taču, lai padarītu agrīnos līmeņus tik sarežģītus, lai piespiestu spēlētājus tērēt naudu, lai izietu galda pirmo līmeni, var nopelnīt tikai 2 zvaigžņu vērtējumu. Nevaru un neieteiktu šo spēli. Būtu 1 zvaigzne, bet spēle ir jautra līdz 60. līmenim
Laba spēle, bet ļoti nomākta pavadīt vairāk nekā nedēļu, mēģinot pārspēt 1 līmeni, kas šķiet neiespējami, tam nepietiek laika
Diezgan jautri, taču ir dažas dīvainas spēles mehānikas, kas padara to ne tik patīkamu, kā tas varētu būt. Piemēram, enerģija, es vispār nesaprotu, kāpēc veidotāji to uztaisīja pēc tam, kad dažas reizes nav izdevies līmenis, man jāgaida 20 minūtes, lai enerģija uzpildīsies, lai es varētu atkal spēlēt..? Vai tiešām mērķis ir likt cilvēkiem spēlēt spēli pēc iespējas ilgāk? Šķiet tiešām dīvaini.
Tā ir ļoti jautra un izklaidējoša spēle. Ikvienam, kam patīk labs izaicinājums ēdiena gatavošanā, patiešām vajadzētu izmēģināt šo spēli
Spēle ir nolaišanās, bet diemžēl reklāmas sabojā spēli. Lai spēle būtu bez maksas, nav vajadzīgs neprātīgs reklāmu daudzums, ir vajadzīgas tikai smadzenes.
PsJon APK Download 2021 - Free - 9Apps
pārāk daudz reklāmu, un, ejot pārāk tālu, jums ir nepieciešama jauda, ko nevar nodrošināt ar reālu naudu, tāpēc laimēt ir jāmaksā.
Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games Arkade ngxn
Best touhou fan games, Machiavelli's view of human nature, ... Igi boy and karen in showtime, India chef restaurant roswell ga reviews, Cantantes de opera
Ieraudzīju sludinājumu un ieinteresējos. Tiešām laba spēle, jums nav jāklikšķina uz klienta, jums vienkārši ir pareizi jāveic pasūtījums. Tātad, nav juceklis, mazāk aizrautīgs. Enerģija (zibens ikona) nav tieši katrai spēlei, taču katru reizi, kad spēle neizdevās, es varu spēlēt ilgas stundas un pat nepamanot. Tajā ir jautrības un izaicinājumu sajaukums. Jūs varēsiet pierast pie veikala, veicot līmeni 3 reizes, līdz tas saņems 3 zvaigznes. Vai arī veicot papildu darbu (vienlaikus dodot jums papildu naudu jauninājumiem)
Sākumā tas ir jautri, bet spēle kļūst tik grūta, ka tā vairs nav patīkama.
Tā ir jauka spēle, taču daži līmeņi ir nereāli sarežģīti. Nav iespējams tos izturēt (pat ja esat veicis visus ieteiktos uzlabojumus), neizmantojot papildu klientus un līdz ar to dimantus, kas nav par velti. Arī dažos līmeņos, kas nav atļauti ar pārtiku, tiek pieņemts, ka jūs vēlreiz pārbaudāt pārtiku, lai gan prom, tādējādi jūs zaudējat vienu dzīvību.
Kas notiek ar manu mīļāko spēli. Gadu gaitā esmu spēlējis, lai 2021. gada 27. augustā sasniegtu 1740. līmeni ar uzkrātiem un, izmantojot krājkasīti, iegādātos dārgakmeņus līdz 800 plus dārgakmeņiem, bet vakarā sapratu, ka mans līmenis ir pazemināts līdz 1. līmenim. 15 un manu dārgakmeņu skaits samazinājās līdz 44. Pls atjaunot, jo tas ir nomākta.
Tas ir patīkams laika kavēklis.
Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games Arkádové zzjm
Laba spele
Man patīk spēle, bet reklāmas ir smieklīgas! Es gaidīju dažas, diezgan izplatītas bezmaksas spēlēs, bet omg, tas ir neprātīgi! Pēc katras spēles ir reklāma, jūs nesaņemat pārtraukumus. Lūdzu, apstājieties! Es gandrīz norādīšu uz to, ka tā dēļ beigšu spēlēt. Tas ir par daudz!
kā es nevarēju pabeigt savas misijas?! kamēr es turpinu mēģināt bez pastiprinātājiem, man beidzot neizdevās 2 savākt mērķi! jūs piespiežat mani katrā spēlē izmantot pastiprinātāju, lai savāktu mērķētās monētas! Man bija jāmaksā divreiz, ja dabūšu pietiekami daudz dimantu, lai iegādātos boosterus!!! Cik mantkārīgs!!
Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games Arcade qyl
laba spēle, bet pievienojiet atslābināto režīmu, laiks paiet pārāk ātri. Es dodu priekšroku spēlēm prieka pēc, pārāk daudzām ir noteiktas/ierobežotas kustības, kas padara spēli NAV JAUTRI. Es zinu, ka tas tā patīk, bet ne visi to dara.
Som līmeni ir gandrīz neiespējami iziet bez pastiprinātājiem. Ikdienas atlīdzība ir tikai daži dārgakmeņi — diezgan kaitinoši.
Masala Express: Cooking Game - Sākums | Facebook
Tas nav daudz grūtāk kā ēdiena gatavošanas drudzis. Bet tas ir labi.
Download game Cooking Life : Master Chef & Fever Cooking Game APK latest version 10.2 ... Chef Life : Crazy Restaurant Madness Cooking Games.
Spēle ir laba, bet pārāk daudz reklāmu 🙄😬 un traucē spēlētājam😶
Bubbu – मेरा आभासी पालतू कैज़ुअल गेम woxr
Spēle ir laba līdz apmēram LVL 74, kad jums ir jāizmanto dārgakmeņi, lai izietu LVL, jo tie ir padarījuši to neiespējamu. Kad es sazinājos ar atbalsta dienestu, viņi man teica, ka tā ir mana vaina. Man vajadzēja spēlēt labāk vai nopirkt dārgakmeņus. Tādējādi spēle ir viltota, tāpēc jums ir jāmaksā. Par to 1 zvaigzni
Lieliska spēle, bet pārāk daudz reklāmu
Tiešām jautri.
Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games - Google Play
Jautra spēle, bet nevar spēlēt ilgi.... nepelnīt, tāpēc jums ir jāiegādājas. Ir grūti pabeigt bez papildu palīdzības.
lejupielādējiet myRestaurant by MENUPAY apk jaunāko versiju App ...
Restaurant Game - lejupielādējiet Cooking Fever - Apk AMP
Es esmu samaksājis par to, ka nesaņemu sludinājumus, bet es tos saņemu, jūs nevarat iziet, ja tas nav aizpildījis sludinājumu.. Es netaisos rakstīt, lai atbalstītu un tērētu vairāk sava laika