Post by pursgeciforma on Feb 23, 2022 9:25:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bottle Shooting Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bottle Shooting Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pravi denar brezplačno ▞▞▞
▞▞▞ Bottle Shooting Game 2022 version ▞▞▞
Igra za dober čas
Oglasi.. Po nekaj sekundah se ne morem vrniti.. Odstranitev!
Dobro, a kratko
Ta igra mi je zelo všeč. Igra streljanja na steklenice je zelo neverjetna. Ponuja različne vrste nivojev. Je zelo zabavna igra.
Lepa igra in tretji učinki igre
dobra igra in res sem želel igrati naprej, vendar preveč reklame. super nadležno!!! po vsaki stopnji moraš gledati oglas.😠 😠😠😐👎
Vse ravni so končane in novih ravni ne prihaja več
Ta igra je zelo dobra, vendar v 9. stopnji ne morem igrati
Obstajajo samo 3 plasti in vsak sloj sem dokončal s 3 zvezdicami, v teh igrah ni več drugega sloja, zato vam dajem 3 zvezdice.
lepo, vendar steklenica ni srebrne barve
Zelo težke ravni
பாட்டில் படப்பிடிப்பு விளையாட்டு ஆர்கேட் loa
Kot jezne ptice, vendar bottoli. Dobra postavitev in lepe etape
Ta aplikacija je zanimiva
Ne tako dobro! Tako kot jezna ptica😐
Zelo dobra aplikacija za uživanje. Zelo sem vesel, da uporabljam to aplikacijo. Tudi drugim priporočam, da poskusijo to aplikacijo samo enkrat.
Najboljša aplikacija za prenos časa, ki mi je všeč 😘😘
To je dobra igra. zelo uživam
Igra je neverjetna. Vsi koraki igre so preprosti. Jaz ljubim to igro. Ta igra je najboljša. Lahko igrate igre. vse korake igre so zelo zanimive
Veliko oglasov. Tudi po vsaki etapi
Igra streljanja na steklenice je ena izmed najboljših aplikacij za igre iz trgovine Play. Grafika in funkcije te igre so res dobre. Vsak dan igram to igro s prijatelji.
Bottle Shooting Game Arcade rjdx
Čas hiter v prepleteni igri
Težka ista faza
Jaz ljubim to igro. Ta igra bo šla skozi stopnje več, kot si niste mislili, dal ji bom 5 zvezdic za to skozi stopnje in ovire, ki jih niste mogli ustreliti steklenic.
Hudo, ni več ravni, dokončal sem vse 3 stopnje!!😣😖😖
To je dobro in lepo in upočasni na mojem telefonu je bil mrtev, ampak tega letnega časa ne vem
Lepa aplikacija. Čudovita aplikacija za igre. Ko dobim to igro, dobim veliko časa za poslušanje zgodbe, zato uporabljam to.
Lepa igra, a ko jo igram, mi telefon vsakič ugasne
Po namestitvi sem začel igro in dobil sem oglas. Nisem mogel ničesar klikniti.
Nenehno zamrzujte
Bottle Shooting Game 아케이드 kgwu
Zelo lepo.. igra mi je zelo všeč.. vsa raven je očiščena..
Obožujem progresivne ravni te igre. To je najbolj zasvoji igra, kar sem jih igral. Igranje že dolgo.
Igra streljanja na steklenice je izredno zanimiva in bolj sveža igra. Nadzor te igre je izjemno enostaven. Njegove kontrole so izjemno osupljive.
Postopoma postane težko. Dobra izkušnja
Grozno, igra je dobra, ampak vsakih 5 sekund je oglas
Jewels Legend - Match 3 Puzzle Аркади fain
Dobra igra in lep čas
Aplikacija za odpadke ni primerna
V tej igri boste dobili vse steklenice, ki jih lahko igrate na spletu s prijatelji in resnično je ta igra zelo zanimiva
Razvijalec za streljanje na steklenice je dober še eno še zahtevnejšo raven, če vam uspe razbiti vse steklenice na tej ravni. Ko napredujete v tej igri, igra postaja vse bolj in
Dobra in zanimiva igra
ta igra zahteva veliko časa za prenos in zapravljanje moje polovice interneta, zato ji dajem eno zvezdico
Gpavah bi rad vedel, če imate kakršna koli vprašanja, vas prosimo, da me kontaktirate čim prej, prosim, da mi sporočite, če potrebujete še kaj od mene, prosim, želim biti fkrivmdkeifoodofkfkfowovjxneufjejdivjfjfksmwm in jih pustite v mojem na yyhhklnvcxxsvcdddjcdddddjcj prosim, povej mi, če potrebuješ še kaj od mene, prosim, povej mi, če sem bil samo jaz bu, žal mi je, da me tako motim, vendar ne vem, če imaš kakršna koli vprašanja, ali pa lahko pridemo do
Lepa igra, vendar nekatere faze ne razumejo, kako igrati
Popolna igra s časom
Dobro je, toda stopnja 65 me odvrne. Samo odstranil ga bom.
Dobra igra, vendar so ravni kratke
Şişeleri Devirme Arcade ljn
Med igro se pojavljajo slike odraslih, kar je za otroke zelo patetično in takšni oglasi se pojavljajo (deklica, ki vleče srajco, ženske kažejo spodnje hlače) je res neumnost. Ljudje brez zvezdic služijo denar z razvajanjem otrok.
Najboljši v boljšem vau. To igro sem igral že 2 leti in moja izhodiščna raven je med igranjem te igre tako visoka. Kadarkoli sem igral to igro, sem padel kot jezna ptica. popolnoma neverjetno preteče čas in zanimiva igra.
Odlično za odličen sistem. V tej aplikaciji za igre brez povezave še nikoli ni bilo tako lepe igre. To je trenutno na voljo razburljiva igra streljanja na steklenice. Igra je v svojem območju precej natančna.
Oglasi so glavni problem
Zelo najslabša igra daje toliko dodajanja le po eni ravni, da daje toliko dodajanja