Post by pursgeciforma on Feb 23, 2022 9:35:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ BADLAND ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BADLAND IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira mnoge kristale ▞▞▞
▞▞▞ BADLAND 2022 version ▞▞▞
To je tako lijepa igra... ALI OGLASI u osnovi postoji reklama nakon svake razine, i postoji šansa 50/50 da dobijete oglas nakon što umrete. Reklame su toliko loše da me uopće ne zanima koliko je igra dobra, previše je
Obožavam ovu igru, ali ne znam da li mi se stvarno sviđa nekoliko prijema, pa nivoi su malo teški, ali imam prostora pa mi se ova igra jako sviđa i stvarno je opuštajuća i nadam se da se i drugima sviđa ova igra
Ok, lažna reklama, morate platiti 4 funte za uređivač razina. Dakle, u osnovi samo otkinuti. Ako odbijete premium, to će vam poslati neželjene oglase
Dajem dvije zvjezdice jer su razine igre dobre, ali zašto ste stavili pravi novac mislim na sve što možemo kupiti u stvarnom, molim vas stavite dolar za igru kao što je kostim u pravom novcu, neke od njih možete staviti u pravi novac, ali ne svi oni, kada otvorimo razine, samo stavite novac za igru, u redu, pročitajte ovo.
Volite grafiku i zagonetke, ali ima jako puno dodataka. Shvaćam da to nestaje ako potrošiš novac.
Ova igra je super. U 6 razina koje sam igrao nije bilo reklama.
Pokazati
Ova igra je zgodna, stvarno je zabavna, ali jedino je to što kada idemo na sljedeću razinu trebamo klonove, pa kada se vratimo na razine koje smo završili da prikupimo klonove broj prisutnih klonova ostaje isti nije tako zabavno
volim ovu igru! vrlo zabavno i izazovno. prva igra za koju se isplati platiti
Super, ali morate platiti za igranje drugih dana, a ne možete igrati multiplayer ili svjetske razine zbog tih oglasa
Dano, super igra
Zabavno je, ali bi dobro došao posao
U tijeku ogromna sniženja na Appleovom App Storeu - tportal
Igra bi bila bolja kada bi imala složenije upravljanje... Također razumijem potrebu za oglasima da bi se mogao zaraditi novac, ali oni su smiješno nadmoćni. Svakih 30-ak sekundi...Ne ostavlja vas dovoljno na miru da odlučite želite li kupiti punu verziju ili ne. Čak i točno u sredini igrajući...ugh! Kupio bih original da su kontrole bolje!
Igraj igru BadLand na Igre123. Side-scrolling akcija u kojoj moraš izbjegavati ... Slične igre kao BadLand ... Heroball Adventures. Spasi prijatelje
Ouuujeeee
Dobio sam jer je pisalo da je dodavanje besplatno, ali to je samo ako imate rezervnih 3,99 na računu, što ako ste poput mene, nemate.
Sviđa mi se igra, ali oglasi nakon svake igre su jako neugodni, popravite to
Zanimljivo i strašno. Mehanika igre je zanimljiva i igra bi trebala imati potencijal. Užasan dizajn razine čini igru frustrirajućom RNG gozbom.
Nako nije ni losa nije ni predobra
Zarazno, sve 5
Mmm, postoji oglas nakon svake razine koju završite, što može biti neugodno ako ste dobri u prolazu kroz razine.
Odlicna je igrica
To je sjajna igra, ali ima minuta reklama svaki put kada završite razinu ili umrete
Prvi oglas u kojem se traži da kupite igru ponavlja se beskonačno.
BADLAND სათავგადასავლო nhlo
Daje ažuriranje, ali se ne prikazuje u playstoreu. Što je to. Oglasi i oglasi odvratni
Prekrasna igra, djeluje kreativno i zabavno, ali u samo nekoliko minuta igre već sam dva puta morao odbiti premium i gledati više reklama. Vrijeme igranja i vrijeme na reklamama je gotovo 50/50.
Sjajna igra sve zajedno, samo su reklame. 💚💚💚💚💚 od mene, samo tako nastavite momci
Jedna od najboljih igara za pametne telefone koje sam ikad igrao.
Pa igram ovu igricu već godinu dana i super je. Upravo sam otključao još nekoliko znaš ne znam baš koja je to prilično dobra igra. Dugo sam ovisan o njoj zar ne možeš lažu likovi slatki
Pa igra je dosadaa Ali mozda je dobra jeri je dosadna i nevalja al dobra je ok je nevolim je igrat al mi se nesvidja
Divna je igra! Jedina stvar je da ponekad zapnete i ne znate što učiniti? ali osim toga volim ga! Hvala! Barbie L. Davis.
Špica
Sve je nevjerojatno OSIM užasne odvratne SILE "kupite našu igru". Oh, nije obavezno, a prvih nekoliko razina je sjajno - ali uđite u 4 razine i svaki put kad umrete ili pobijedite, evo skočnog prozora "kupite ovu igru". Ako kažete ne (i to ćete reći više nego što igrate), dobit ćete oglas. Dakle, ovi programeri su odvratni pošiljatelji neželjenih oglasa puni pohlepe. Ovu igru igram samo zbog Blasta. Također, ovaj Def bi dobio 5 zvjezdica ALI zbog reklamne kazne za nekupnju igre zaslužuje 1 zvjezdicu.
BADLAND Android igrica na prvi pogled ne djeluje ništa posebno. To je side-scrolling akcija u kojoj morate izbjegavati prepreke i paziti da
Haha gubim zivce i ubijam se od smijeha najblja igra
Ova igra je jako zabavna i stvarno izazovna. Sviđa mi se što je vrlo nepredvidivo i tjera vas da razmišljate strateški. Apsolutno bih ga preporučio!
1 Alto's Adventure; 2 Spomenik dolini; 3 Badland; 4 JYDGE; 5 Street Fighter IV Champion Edition; 6 Soul Knight; 7 matematika; 8 XCOM: Neprijatelj unutar
Stvarno dobra igra ima puno levela koji su nepredvidivi instalirajte ju svi
Grafika i misao iza ove igre su sjajni. Volim ove vrste igara i vidim da se više prilagođavaju i da budu dostupni u verzijama za stolno računalo gdje se ljepota može vidjeti. međutim, u ovoj igri ima jako puno oglasa, čak i koji prekidaju igru, da vam ne puštaju da igrate da vidite hoćete li kupiti bez oglasa. nije kao da ih ubijete da biste dobili 1/2 sata ili 4 razine bez prekida kako biste mogli dobiti rythym i naučiti ga. id kupiti. sada samo deinstalira jer je previše iritantno
Hoop Stars Arcade strp
バッドランド アドベンチャー sjg
Igra je zabavna, ali definitivno ne vrijedi 200! Da, ovu igru možete preuzeti besplatno, ali nakon 2 minute igranja, počinje prikazivati reklame svaki put kada umrete ili završite razinu. A ne kratke reklame, to je oko 30 sekundi i ne možete to preskočiti..previše je neugodno, shvatit ćete da ste gubili vrijeme gledajući te beskorisne reklame nego igrajući ovu igru!
premda osnovno što se tiče kontrola... igra je akcijska pakta i opremljena zabavom.
Glupost.Ne zeli se ni skinit
7 najboljih igara izvan mreže za iPhone koje se mogu igrati ...
BADLAND. Adventure platformer s tmurnom anti-utopijskom atmosferom čija se radnja odvija u šumi ispunjenoj neprijateljskim stanovnicima, opasnim drvećem i
To je stvarno zabavna igra za igranje sami i s prijateljima, pogotovo jer postoji opcija za 2 igrača. Preporučam da nabavite ovu igru. 👍
Badland - Adventure - Online Flash Games - Gazo Games
Odlicna igrica instaliraje i probajte
BADLAND 冒險 qyu
Ovako možete testirati treba li vaš iPhone novu bateriju
Igre za iPhone za dvoje na mreži. Mnogo igara - Bluetooth jedna