Post by torjoiplatamom on Mar 8, 2022 2:13:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Parkour Race - FreeRun Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Parkour Race - FreeRun Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód végtelen arany ▞▞▞
▞▞▞ Parkour Race - FreeRun Game 2022 version ▞▞▞
Sok olyan hirdetés volt, amelyben maga a játék nem érte meg. Pénzrabló disznók. csak készítsen olyan játékot, amelyet az emberek élvezhetnek, vagy legalább tegyen egy opciót olyasmi vásárlására, amely az összes hirdetést törölné.
Parkour Race - FreeRun Game Sportgames xszu
Számomra a játék folyamatosan leáll, és minden alkalommal, amikor újra kell indítanom a készüléket, mert a játék késik. de ha egy kicsit játszol, mielőtt leáll, az egy jó játék. Az egyetlen probléma az, hogy kevés kell a játékhoz, hogy kevesebb legyen a késés.
Ez a játék ragaszkodó és elképesztő, csak egy kicsit késik, ha gyorsan haladsz, de ezen kívül a játék csodálatos grafikája jó a letöltés méretéhez. válaszokat, de ez legyen külön mód, köszönöm a csodálatos
1) a szerelők szívás, olyan, mint egy csavargó templomi futás versenyhomlokzattal 2) A reklámok!! Jutalmat kaptam, ha megnéztem egy videót – nem akartam videót nézni, ezért megnyomtam az „elveszít” gombot, és még mindig egy reklámot játszottál össze, egy klassz koncepció, csak egy szörnyű kivitelezés!
Szép, de van különbség a GPS-szel, ha napi és klasszikus versenyt játszol. Összességében szép és igényes játék. Remélem, úgy tervezi meg a világverseny épületeit, hogy csökkentse a lemaradást.
Ez egy funkcionális játék. A probléma akkor jelentkezik, ha többször szeretnéd lejátszani. Sikerül minden versenyt egy túlságosan tolakodó és átugorhatatlan reklámmal lezárni. Nem számít, ha nemet mondasz az új kozmetikumra, adnak egy hirdetést, hogy nézd meg.
Rendkívül unalmas játék. Ne bízzon a hirdetésekben. Nincs más tennivaló, mint újra és újra végigfutni ugyanazon a területen. Ez a játék tele van hirdetésekkel. Nem is hiszem, hogy az ellenfelek valódi emberek. Biztosan botok, mert minden meccset megnyertem.
Jó animációk meg minden, de kicsit megnehezítik a nyerést. Körülbelül 3 napja játszom, és a 347. szinten vagyok. De nagyon jó látni ezeket az animációkat.
Szeretem ezt a játékot, mert szórakoztató, és szinte az összes szuperhős benne van. De tud hozzá flash és méreg és Iron-man! Kérem és köszönöm. 😊😊
Ez a játék a valaha volt legjobb verseny, és öt csillagot adok neki, mert ez a legjobb
Azt hittem, hogy ez tényleg jó móka lesz, és nem hiszem, hogy a mobiljátékok általában SUCC-k, azt hittem, ez a játék más lesz. Aztán bombáztak a kiegészítések, tudom, hogy pénzt kell keresni valahogy, de a hozzáadásaid nem barátságosak. Nézze meg a videót, hogy kifoszthassa, ez teljesen normális. Nem akarom megnézni a hozzáadást, akkor a játék azt mondja, hogy f###, és egyébként is ad hozzá, így a játékodban nincs potenciál. ez SUCC
A játék klassz és szórakoztató, és volt egy értékelés, miszerint nem lehet veszíteni🤨 nem jó, ez 1, 2, hogy veszíthetsz, ha túl sokáig mássz épületekre.
🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Ez a játék nagyon szórakoztató, de a hirdetések mennyisége teljesen őrült. Szomorú voltam, amikor elkezdtem játszani, és rájöttem, hogy mennyi hirdetés van, mert különben ez egy nagyszerű játék. Még azt is kerestem, hogy fizessek hirdetések nélkül, de nincs ilyen. Ha megüt egy szintet, és úgy dönt, hogy nem néz meg egy hirdetést további zsákmányért, akkor is kap egy hirdetést! Emiatt eltávolítottam.. A hátrányok ebben az esetben meghaladják az előnyöket. Remélhetőleg a fejlesztő lehetőséget ad arra, hogy ne vásároljon hirdetéseket, vagy csökkentse a hirdetések mennyiségét.
Töltse le a parkour játék a mirror '' s edge PC torrent. ... Lehetséges hogy a letöltés fizetni-a games for iphone ingyen.
ADS! ADS! ADS! ADS! ADS! ÉS TOVÁBBI HIRDETÉSEK!!! Jó móka játszani, ha nem bánja, ha egy hirdetésre vár, mielőtt elkezdené, miután befejezte, és amikor bármikor kinyit valamit. A nagyszerű játékmeneten kívül valójában egy nagyon szórakoztató, klassz játék, de ADS ADS ADS egy olyan játékot kínál, amely valószínűleg valószínűleg más módon szerezzen finanszírozást, ha valóban online lenne, ahelyett, hogy úgy tesz, mintha az lenne
Nagyon jó játék, szeretem . Játszhatunk online és offline is. De néha csak néha kezd lemaradni, és ugyanaz a térképe van, ugyanazok a parkourok jönnek újra és újra, emiatt kicsit unatkozni fogok. , csak három csillag. Először öt csillagot adtam neki.
Ezt 2,5-re értékelem, mert túl sok hirdetést ad, és a futás végén kirúgott a játékból. Én is ma lettem 9 éves.
Túl sok hirdetés, minden játék után 1 undorító. Egy játék 1 percnél rövidebb, így percenként 1 percet nézek. Csak internet nélkül játssza ezt a játékot.
Hirdetés minden szint után. Ez egy nagyszerű játék ezen kívül. Bárcsak lenne mód fizetni a hirdetések nélküli verzióért. Teljesen fizetnék néhány dollárt, hogy kifizessem ezt a hirdetést. De akkor 500 érmét használok a napi verseny újrajátszására. Volt 1500 nem nagy ügy. A játék meghibásodik, és amúgy is meg kell néznem a hirdetést, hogy újra lejátsszam a versenyt. Aztán a játék bezárult, amikor visszaérek az érméim most - 1500, és azt akarja, hogy újra nézzek egy hirdetést, hogy újra lejátsszam a versenyt, miután már a normál összeg 6-szorosát terhelte.
Elég jó, de uhh... Sok problémám van 1. Túl sok hirdetés, ha a színpadok hosszabbak, fogadd el a hirdetést minden szakaszban, de szó szerint. A Színpad nagyon rövid, repülőgép üzemmód létezik, így wtv. 2. "Teljesítményfejlesztés" Egy Pokemon Unite Match zökkenőmentes lejátszása egy 3 GB-os telefonon. Rengeteg lemarad a Shoptól és a parkour verseny meccsétől. jó munkát madbox! 3.100 IQ Bots szó szerint láttam, hogy 3 bot elakad. Jó AI ig. Kérjük, adjon hozzá valamit, például egy Super Race (hosszabb verseny) 2 csillagot. javítsd meg ezt a játékot a madbox-on.
Rendben van, a nyilvánvaló túlzott hirdetések mellett csak az a másik 2 probléma, hogy "99%-kal kell gyorsítani őket" a térkép elkészítésekor, hogy ne érje el ezt a célt. És a vezérlők. Azt javaslom, hogy csökkentse a versenytérkép nehézségét, csökkentse 99%-ról 90-96%-ra, és legyen joycon/rotation opció
Ez a játék egyike azoknak a játékoknak, ahol egy szinten játszol, és van egy hirdetés. Lehetőség van hirdetések nélkül vásárolni, de nem kell bármennyi pénzt fizetnem egy alkalmazásért, amelyet egy hétig meg fogok őrizni. Nem szeretem a vezérlőket sem, ahogy a képernyőn csúsztatnék, és a karakterem alig mozdul.
A játék jó, nagyon szeretem a szabadidőmben, de 1 probléma, hogy a szintek/szakaszok rövidek, legalább egy percnyi játékidő b4 legyen a következő szakaszban.... alapvetően csak hosszabbítsd meg a térképeket és magasabbra van néhány földalatti épület is. vagy valami ilyesmi, ahelyett, hogy széles lenne, tedd hosszabbra és magasabbra, nem tudom, hogy érted-e 🤔 de mindenesetre add hozzá több térképet, 10 másodperc alatt törölhetek egy lvl-t, ami nem móka.
Castle Defense 2 Strategi mgt
Lehet, hogy még túl korai lenne teljes, és mélyreható áttekintést adni az alkalmazásról az általános ingerlékenységben, de igen, uh, breaker breaker niner tengo whisky whisky delta foxtrots, miközben a melrose vaj gőzölög keresi a golyós sajtot. De nincs probléma, ha az alkalmazásokat nem tartalmazza a fő cél, hogy az ugrást az első és az utolsó távolugrás Olympia stílusának hátrafelé forgató mozgásába adják, mint ahol a legtöbbször, ahol a hiba kezdődik, rájössz, hogy az alkalmazás jó. 5 csillagot adok rá.
Fantasztikus. Őszintén szólva, a játék zseniális hirdetések nélkül. Kulcs: Kapcsolja ki a wifit a hirdetések eltávolításához. Ez mindenki számára élvezetessé teszi a játékot. Tökéletes minősége van.
Nagyon nagyon valósághű és kiváló játék, de nincs lehetőség a barátokkal való játékra, és ez nagyon jó játék
Zseniális, fantasztikus és fantasztikus. Az összes szinttel kész. Javítani kell a szinteken, különösen a jelmezeken és a szintfelületeken.
Ez egy szórakoztató játék, de a hirdetések túlzóak, és gyakran lefagy vagy nem működik a hirdetés után, és vagy nem tudja megnyomni a Tovább gombot, vagy a játék csak akadozik és lefagy. Ehhez a játékhoz dolgozni kell.
100 szint után minimum egy új pályát vártam : /
Nagyon jó szerintem jóra sikeredett! Mindenkiek ajánlom!👁👄👁
A játék ötlete jó, de a tényleges játék szemét. Miután kétszer lejátszotta, nagyon unalmas, így csinálják, így NINCS esélyed veszíteni.
Ez a játék nagyszerű mindenkinek és minden korosztály számára. Az ingyenesség, hogy minden alkalommal más-más megfordítást végezhet, teljesen új aspektust ad a játéknak. Nagyon ajánlom ezt a játékot. Ráadásul ingyenes.
Figyelj, egyszerűen imádom ezt a játékot! Valójában azt hiszem, hogy én lehetek a LEGJOBB ebben a játékban. Nyerek MINDENKOR, mindenképpen rendeznem kell valamilyen nagy játékfesztivált. Sokat játszom ezzel a mobiljátékkal Ember tudom, hogy a többi futó dühös, ha a karakterem futni kezd 😂😂 Nem veszíthetek 2. lettem, mint 7x? És a 3., mint a 4., mint az 5x és az 1., mint a 735x Én vagyok a legjobb ebben a játékban, ez itt biztosan pénzt fog hozni
A vezérlőknek van némi késése. Nem tudom, talán a válaszidő vagy ilyesmi, de látom, hogy az időzítés és a pozicionálás mennyire fontos. Szeretnék egy kis pontosságot, vagy módosítani a vezérlés típusát.
a játék szórakoztató. de legyen benne egy végtelen üzemmód időzítővel. és egy globális ranglista hozzá. hogy megmutassuk tudásunkat.
Ez egy nagyszerű játék. Ez a kedvencem. ha különböző világok vannak ebben a játékban, akkor több szórakozást nyújt. És ha vannak indiai karakterek, akkor azt szeretem. Az alkotóknak el kell gondolkodniuk ezen. És nincs zene vagy hang kérem add hozzá.
Ez egy jó játék, nem igazán a legjobb, amit megértek, ez olyan, mint egy időfogyasztó, aki tudja, hogy ha unatkozik, akkor egy 30 perces 20 perces utazáson vagy bármi hasonló, valami, amire vár. körülbelül 20 percig lehet, hogy a játék tényleg nem változtatja önmagát, csak ismétli és ismétli, egyre könnyebbé válik, látom, hogy mint egy megtaláló fogyasztó már szomorú, hogy rendben van a játék
Ez a játék kiváló játék. De ezt a játékot hosszú percekig tudom játszani. Nekem és a bátyámnak nagyon tetszik ez a játék. Több dolgot hoztunk, de ami eszembe jutott, töröltem ezt a játékot. Aztán rájöttem, hogy ilyen hülyeséget csinálok. olyan hülye vagyok. Igen nem ?
Kérlek adj hozzá hangot 🙏 ettől eltekintve nagyszerű
Nem éri meg az idejét. Miután megszokta a túl érzékeny vezérlőket (amelyeket nem tud beállítani), a játék körülbelül 2 percig szórakoztató lesz, amíg el nem fáradja a 30 másodperces összeadások 5 másodperces játékmenetét az esztelen botok ellen.
Csak azért adok rá 2-t, mert a játékmenet elég jó egy ponthoz. Elveszíti a 3 másik csillagot, mert a hirdetések kirívóak.
Parkour Race - FreeRun Game Esportes vxfo
Szeretem ezt a játékot, ez túl könnyű, mindig minden versenyen az első vagyok kérlek add hozzá Sonic the Hedgehog skint, túlságosan szeretem ezt bőrt kérek 🥺🥺🥺 vagy kék bőrt nem szeretem a pirosat
Túl nehéz irányítani. A futó irányítása melós munka, mivel a kezelőszervek nem olyan finomak, mint amilyennek a hirdetésben látszik. A hirdetések is irritálóak és túl hosszúak. Az is olyan érzés, mintha a hirdetések összezavarnák a telefonomat. Amikor a hirdetés véget ért, nem engedett visszatérni a játékhoz, és a telefonom kezdett meghibásodni.
Szép, de a betöltési képernyő túl lassú, várnom kell egy évet, mielőtt játszhatok?
Parkour Race - FreeRun Game Спортивные игры bgt
Ez a játék csodálatos, de van-e olyan térkép, amellyel játszhatunk, akkor nagyon élvezzük, és adjunk hozzá még több flip- és karakterútvonalat, és adjuk hozzá a többjátékost, hogy játszhassunk és szórakozhassunk vele, mert ezt megmondom, mert unalmassá és unalmassá válik és tudod-e javítani a grafikán, hogy az emberek élvezhessék és jobban szórakozhassanak, és sokan letöltik ezt, azt kell mondanom, hogy ez egy nagyon szórakoztató játék, csak plsssss, hogy ez a játék népszerűbb legyen, ez egy csodálatos alkalmazás, és OLVASSA EL KÖSZÖNÖM NAGYON IMÁDOM EZT A JÁTÉKOT
NE SZEREZD MEG EZT A JÁTÉKOT! Állandó hirdetések hiba nélkül. Minden egyes alkalommal, amikor a kezdőképernyőn van, megjelenik egy hozzáadás. Megnézhet egy hirdetést, hogy feloldjon egy jelmezt, vagy nézzen meg egy hirdetést a semmiért. Soha nincs olyan lehetőség, hogy ne nézzen meg egy hirdetést.