Post by torjoiplatamom on Mar 8, 2022 2:19:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Draw a Stickman: EPIC 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Draw a Stickman: EPIC 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar aksaklık para ▞▞▞
▞▞▞ Draw a Stickman: EPIC 2 2022 version ▞▞▞
Gelmiş geçmiş en iyi oyun ama sonra 2. bölüm kafa karıştırıcı olduğu için sildim ve şimdi tekrar indirdim ve 2. bölümü geçtim ve 3. bölüme gitmeme izin vermiyor! Ama bunun yanında oyunu gerçekten GERÇEKTEN seviyorum ve çok fazla reklam yok ama biliyorum neden 3. bölüme gitmeme izin vermediğini biliyorum.
Hiç beğenmedim çünkü 2018'de yükledim sonra 2019'a gitmeye başlamak istedim ama şöyle bir yazı çıktı uygulama yüklenmiyor diye bir çıktı.
Oyun oynanırlığı güzel ama neden paralı? Para kazanmaya yönelik belli
Ne zaman medya ve cihaz için bu oyunu reddetsem, bu yanıp sönmeler sanki bir şeyler görünüyor, sonra yeşil bir arka plan beliriyor ve sonra kayboluyor. Bu hatayı düzeltmenizi tavsiye ederim çünkü bunu yaparak oynayamıyorum.
1 hak etmiyor olsa 0 yıldızı bile hak etmiyor mu insan bir paralı almıyordu. En heyecanlı yerinde paralı yapıyor UTANIN. bana anneler 1 like atsın
Bu oyun eğlenceli ama kısa Bitirmem bir buçuk günümü aldı
Oyun çok güzel full gama aldım geyet güzel ama yeni bölüm gel sin artık ama ALANI seviyosan bedeva yap eyer bedeva 1000000000000000000000000000000 yıldız veririm ve youtube kalım da oyun u oyuncam amaaaaaaaaaaaaa neden pc indimek paralı ARTIK PARA VERMEKTEN PARAM BİTTİ PC DEKİ FREE OLSA DAHA MANTIK LI KÜ İNSAN PC DEDE OYNAMAK İSTİYO OOOOOOO 0 OKLCA VEYA DA BEDEVA YAZCAKK RANDOM JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
Hep ül bıhkıt🤬🤬🤬🤬👿😈
oyunu oynadım ama tüm işler bitince oyun bitmiyon. buyüzden2puan bence.sizne düşünüyor musunuz?
Oyunu beğendim ama çok kolay ve tam oyunu almak için yeterli paranız yoksa yapın, böylece sadece 5. bölüme gidebilirsiniz.
Play pass satın alma ve hala reklam içeriyor.
Bunalan oyun 3. Seviye için para istiyor 5 Yıldız verenlere inanmayın bu oyunun yerine başka şeylerle karşılaşmak BRAW STARS PUGB, HELLO NEİGHBOUR, CLAHS OF CLASH, PX XD gibin en bunlarda bir ortamdan sonra para amaçlkdkdkdkddddşkdşksd lskrtnşlkvesntlkvsnrltıkjvtrloıhstrtgıohtloırshrtııghrtlukhkıchwrugrekhgıerhkıhrtlkughlkrıtzhgkuhrtzkgıbrtkjvhskughrtırvtjv4kırmaloğlumallarnksCslkdnCLJzndknczjsjzndkncjsjz
Oyun çok güzel ama bir tarife var 2. bölümden sonrasılı bu beni üzdü ama bunu nasıl giderse için yapacaklar oyunu alınabilecek hoşunuza satın almış diye.
Yemin ediyorum oyun güzel ama oyun yapımcısının bir beyinsizlik yapıyor yine de güzel ama paralisini doldurmayin
Oyun harika AMA tam sürüm için para istiyor ve bu tamamlamadan veremem onun yerine robloxda robux alırım daha iyi yani bir cevap bekliyorum yani yapımcıların bir cevaplamayı istiyorum olmaz ve ya diyin olmaz bile bu berbat olur ya lütfen ve bunu bedava yapın
Yani bir süredir bu oyunum vardı ama aşağıda berabere oynamaya çalıştım ama paraya mal oldu bu yüzden aldım ve sonra yüklemeye başladım ve 3 kez tekrar denememi sağladı ve sonra sabit kalıyor ve yükselmiyor ama oyun genel olarak iyi ve rahatlatıcı sadece bu sorunu düzeltin lütfen ve takım oyunda iyi bir iş çıkardı.
Oyun hiç açılmıyor ç ok kötü
oyun güzel ama 4-5. levelere gecmek için para istiyor oyun kisa geldi
Draw a Stickman: EPIC 2 הרפתקאות bci
Sorun değil ama 3 yıldız verdiğim için 1. seviye 3 HARD 2. Seviye 3'ün geri kalanını ödemek zorunda kaldım (bu yakın zamanda oldu). Karakterimi ve arkadaşımı (alt kuyruk temalı) yapmayı bitirdiğimde uygulamayı kapattım, yeniden açmayı denedim ama bunu yapmaya devam etti Ama 1 yıldız vermememin sebebi oyunu gerçekten sevdiğim için sadece bunlar bahsettiğim 3 şey
Şimdiye kadarki en kötü oyun, çölde bulmaca yok ama zaten yaptım, kontrol ettiğim bir bulmaca yok ve diğer seviyeye geçemiyorum
Bence çokiyi bir oyun onun çılgın çılgın ama 3. Bölüm beni kızdırdı kardeşim bbböyle iş mi oollluurrr🤬
Çok güzel bir oyun. Öneririm
Ben bu oyunu çok seviyorum kendi karakterini kendin yapıyon ama sıkı 2. Bölümden sonra para ile satıldığı için bi puan kırılmam
Oyun Çok iyi olmuş Oyunu bittirdim tavsiye ediyorum bu efsane bir oyun tavsiye ederim 19 TL ya da değer çünkü 3 bölüm 4 5 6 7 8 9 efsane çoook iyi çok efso tavsiye 5x ediyorum:'))
Oyunun geri kalanı ve reklamlar için gerçekten ödeme yapmanız gerekiyor. Animasyonlar iyi olsa bile oyunun tamamen ücretsiz olması gerekiyor, her zaman oynayacaktım ama hayır.
Arkadaşlar oyun sadece 1ve2. Bölüm bedava bölümler 19.00 para o yol 4verdim
1 puan şundan kaybettim (oyunun 2 bölümü ücretsiz gerisi paralı oyüzden 1 puan kaybettim.
3'ncü bölümü yapmak istiyorum.Ve gitsin AŞAĞIDA ÇİZİM. 9 isteğe göre 3'ncü bölümü yapamıyorum.Sonra o bütün kalemleri bulmak istiyorum. Birsürü karakter göndermeni istiyorum.1saat oyunyacam. Birsürü canavar ve bosslar...
Tam sürümü satın aldım, ancak birkaç hafta sonra tam sürümde hiçbir şey yapmama izin vermedi. Yeniden yükledim, ancak tek yaptığı tüm ilerlememi sıfırlamaktı. Bu oyunu gerçekten tavsiye etmiyorum.
1 puan kır çünkü oyundaki bölümler paral bütün bölümler amaç daha güzel ben bu oyunu serisini çekiyorum
Ben hiç oynayamadım çünkü onun yer kapalıydı benim karakterim brawl starstaki el primoo yüzden üç yıldız kırm
Bu eğlenceli! Her şeyi seviyorum, bir başkası için para ödemek, devam etmek, bölüm ve uzun süre beklemek zorunda olsam da. Bu yüzden 4 yıldız koydum. Her neyse, umarım siz de eğlenirsiniz, sabırla bekleyin!
3. seviyeyi açamıyorum ve PARA ödemek zorunda mıyım?!?! Bunun ücretsiz bir oyun olduğunu varsayalım, bu yüzden ona 3 yıldız verip iki yıldız verecektim ama aynı zamanda çok harika bir oyun yani artı bir ve bu bir uygulama olduğu için bulmacaları çözmeniz gerekiyordu.
Vallahi bu oyunu giderken ama ortalarda çok az zorla oluyor
Bu harika bir oyun ama tam oyunu satın almazsanız oyun köpek suyu gibidir, aşağıda çizilmiş dışında yine de iyidir.
2'den fazla seviyede oynamak istiyorsanız ödemeniz aptalca.
The Heroic Legend of Eagarlnia ยุทธศาสตร์ zrn
Bunu ben daha küçükken oynamıştım. Hala seviyorum. En sevdiğim şeylerden biri, karakterlerinizi çizmeye çalışırken ne kadar kolay olduğu.
Çok iyi bir oyun
3.bölüm paealı o yüzden 2 yıldız parçam ama onun dışında oyun EFSANE çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook güzel bir oyun gerçekten tavsiye ederim👍👍👍👍👍
Harika bir hikaye ve iyi bir deneyim. Ve bu oyundan gerçekten zevk alıyorum, Sanat Tarzını seviyorum. Ve bunun gibi daha fazla oyun görmeyi seviyorum.
Bence bu oyun mükemmel. Ama hep can toplamak için reklam gösterilmez. Ama Bluetooth'um açık.
oldukça iyi ama lvls 3 ve maliyet parasıyla gerçek oyunu almak için oyunu silmem ve saatlerce süren çöp adamlardan kurtulmam gerekiyor, bu yüzden 3 yıldız veriyorum
Oyun süper ama 3. Bölüm açılmıyo bunu düzeltmein
Eğlenceli ama tam sürüm değil tüm parçaları nasıl alabilirim tel kılıç yok gezegen buz ve yağmur kalemleri iyi bende sadece izin ve kazma kalem sabit ve tam sürüm olduğundan emin ol tamam
Kesinlikle korkunçtu, o kadar nefret ediyorum ki internetim kapalı olsa bile gecikmeye devam ediyor ve dosyalarınıza ve fotoğraflarınıza erişmesine izin vermeniz gerektiğini öğrendim, aksi takdirde oynayamazsınız. Bu, oyun mağazasındaki en kötü oyundur
Güzeldi ama 2. bölümü tamamlarsanız daha fazla oynamak istiyorsanız tam oyunu oynayabilmeniz için bunun için ödeme yapmanız gerekir.
Harika ama zor çizilyor
çok güzel tavsiye ederim.Çocuklara 1.bölümde doğaya sahip çıkmalarını bir kalem ✏️ veriyor.1yıldız kırım çünkü Türkçe 🤩🤩🤩🥰🥰😆😀
Bu kadar ileri gittiğinizde ve bir hata yaptığınızda, sizi ilk seviyeye veya aşamaya geri götürmesinden nefret ediyorum.
oyun çok güzel