(Android/iOS) My Cooking: Chef Fever Games кодує нескінченну кількість монет
Mar 8, 2022 2:46:03 GMT
Post by torjoiplatamom on Mar 8, 2022 2:46:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Cooking: Chef Fever Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Cooking: Chef Fever Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодує нескінченну кількість монет ▞▞▞
▞▞▞ My Cooking: Chef Fever Games 2022 version ▞▞▞
БРЕХНЯ!! НЕ ЗАВАНТАЖУЙ!! Раніше це ЛЮБИЛО!! Добіг до кінця французького ресторану: наступного ранку я повернувся на 23 рівень у китайському ресторані!!! (3 відновлення = 90 рівнів X3!!!) Це БІЛЬШЕ розчаровує! Вони кажуть: "Гей, шеф-кухар, давайте ми допоможемо", АЛЕ НІ!! ГОТОВО і хочу повернути мої гроші!!!! & ЗНОВУ БРЕХНЯ: НІЯКЕ "оновлення" недоступне
Можливо, це хороша гра. У мене немає холоду, завантажується, завантажується, просто спробуйте, як завжди грати в сцену типу топленого масла з різних різних, це правильно, тому я думаю, що кожен крем відрізняється різним, і бонусна дитяча шкіра, як моя Angela Talking Tom з тих пір витягнув ігри, з якими я думаю, що більше дітей грають, як це дитяче освітлення, і я був моїми двоюрідними братами, які грали так, і це гра Dum Dum, як ігри з приготуванням їжі та подібні ігри, і це найкраще, що я люблю готувати і beca
Ця гра дуже цікава, але вона може мати деякі зміни, тому що, коли ми розблокували рівні, грати дуже важко, але гра хороша. Я думав, що гра дуже-дуже дуже гарна, але я не маю слів, щоб сказати, але хороша гра мені подобається 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗
My Cooking: Chef Fever Games Аркади iiaf
Після 3 днів гри та значного прогресу він видалив весь мій прогрес. Це виглядає так, ніби я відкриваю програму вперше, 3 дні роботи минуло. Я видалю цю гру.
Нарешті я почав грати після того, як мене розпочали з самого початку, але тепер це досить весело, просто непростий початок, але весело, дякую.
гра дуже хороша, але є проблема, і це те, що гра дуже проста. Я можу проходити рівні без необхідності оновлювати своє обладнання чи їжу. і я ніколи не втрачав рівнів. Я маю на увазі, що це має бути складнішим
My Cooking: Chef Fever Games Аркади iiaf
хороша гра, але чим більше ви граєте і чим складніші рівні, тим більше вона просто хоче, щоб ви витратили гроші або важко отримати далі
Я люблю цю гру, але останні кілька днів у мене просто чорний екран. Будь ласка, виправте, щоб я міг продовжувати грати
Дуже гірша програма після оновлення цієї програми, я не можу відкривати інші програми
Це весело, але, будь ласка, створіть нових багаторасових клієнтів і виправте погану граматику англійської мови, оскільки це відволікає та непрофесійно. Крім того, це, безперечно, платне за перемогу, що врешті-решт мене турбує.
My Cooking: Chef Fever Games Παιχνίδια arcade mjt
ця гра така весела, я так люблю цю гру, що ця гра змушує мене посміхатися і радіти
Я пройшов весь шлях у ресторані для сніданків і на півдорозі через піцу, один раз він сказав, що програма перестала реагувати і скинула мене до ресторану для сніданків, це смішно, я багато грав у todqy і wan5 мій прогрес назад, де був. Якщо я не зможу його повернути, я видалю гру. Мені подобається грати, тому я ненавиджу це робити.
Дуже неправильні граматичні конструкції. Ігри стають дратівливими і невиправдано важкими. Насправді зараз видаляю!!
Добре, я дуже люблю гру. Але я приніс кілька оновлень, і коли я припиняю грати, вони зникають, а мої монети забираються. Таке було тричі. Будь ласка, відшкодуйте мені мої монети та виправте помилку
гарно, але завжди оновлюється..
Довгий час я грав, витративши багато грошей, дуже далеко, щоб подобатися наступному місту, і дещо було видалено з мого телефону та втратило все, весь мій прогрес, мої досягнення все ще мали тонни прискорювачів і алмазів, і їх не можна було відновити... потрібно синхронізувати з facebook, щоб ми могли зберегти нашу гру, угх, більше не грати!
Привіт, розробнику, гра перезапускається, я пройшов багато рівнів, але її починаючи знову, видаляли і знову встановлювали та продовжували грати, але знову те ж саме сталося. Тому збираюся видалити. Ніякого покращення з вашого кінця
Це весела гра, але в одному з ресторанів у грі стало важко, більше не можна грати, більше не можна вигравати!
Симпатична гра, чудові призи. Ця гра також не соромиться роздавати дорогоцінні камені. Я помітив, що в цій грі використовується досить багато дорогоцінних каменів, щоб ви не втратили рівень.
чудова гра, яка вбиває час! але треба поспішати...
My Cooking: Chef Fever Games Παιχνίδια arcade aak
У мене була ця гра деякий час. Щоразу, коли я потрапляю в Японію і збираюся закінчити свій другий ресторан, гра починає мене з № 1. Я не перезапускаю цю гру втретє. Я просто над цим.
My Cooking: Chef Fever Games არკადული ejpz
Я просто люблю, люблю цю гру. Це настільки інтенсивно. Я не можу це відкласти. Реклама
Woodturning Simulazione gtve
Це складна гра, але я люблю виклики і готовий вчитися.
Гра постійно вимикалася в середині моєї гри. Тому я його видалив... Ніби гра просто втомилася від того, що вона вимикається під час гри
Ця гра чудова! Анімація чудова, а рівні дивовижні. Я це люблю! Це так захоплююче та весело! Це чудова гра. Настійно рекомендую грати в цю гру. Я також рекомендую зберегти свої монети та діаманти, вони дуже потрібні. Вони дають вам багато завдань (не дуже багато). Вони роблять це складним і смішним. Я засмучуюсь лише тоді, коли пропускаю хоча б один бал, але це цілком можна виправити. Просто спробуйте ще раз!😂 Я серйозно вважаю, що ця гра чудова. Дуже рекомендую!❤
Класна гра. Люблю такі додатки. Один мінус, що немає української мови, або хоча б російської. Тому, поки 4 зірочки.
Поки що чудова гра, яка може не відставати, але тільки почалася. Побачимо.
Ця гра відстойна, я відразу завантажив її, вона навіть не могла запуститися, ставлю їй одну зірку. Просто за зовнішній вигляд
Клас 💙
Лаги, зависання та збої. Іноді він перестає реагувати, поки я торкаюся екрана, а потім виходить з ладу. Сама гра непогана, але «особливі події» майже неможливо подолати без використання посилань. Я також перебуваю в другому ресторані, і мені доводиться використовувати прискорення, щоб подолати рівень. Якщо я повернуся, щоб переграти рівень за монетами, це також важко перемогти без посилань. Дуже розчаровує.
Гра продовжувала відставати. Натиснув кнопку, щоб подати їжу, і нічого не сталося. Довелося тиснути двічі, щоб їжу подали. Ця гра також змусила мене почати все спочатку після того, як я закінчив грати протягом дня!!! Не витрачайте свій час на цю гру
Дуже класна гра , 5 зірочок♥️
Я б поставив йому 5 зірок. Але, коли ви йдете на doublecooins, це не працює. I. Також на суші (я думаю) і не завантажиться. Про готовність до видалення! Крім того, немає можливості зв’язатися з ними. Я витратив багато часу та грошей на цю гру, оскільки не можу грати далі. Вирішив спробувати ще раз. Купив деякі речі на розпродажі і не отримав своїх 300 діамантів. Будь ласка, додайте у свою гру кнопку контакту. Купив новий комп'ютер і забув про цю проблему.
Хоча це весело, я втрачаю прогрес, витрачаючи час, зусилля та ГРОШІ!
Мені подобається гра, але вона занадто швидка, але мені подобається, тому 5 зірок
Ця гра чудова, awsomw, але я ставлю 2 зірки, тому що в цій грі так багато реклами, так що, будь ласка... Я з іншими, більше жодної реклами, будь ласка, я вже пробував.....🙏😓😥
Чудова гра, щоб скоротити час, але останнім часом гра закривається безпосередньо перед початком гри і витрачає енергію без мене!
Постійно виходить з ладу...Мені б сподобалася ця гра, але вона продовжує мене виганяти, і так, я спробував перезавантажити телефон, у мене достатньо пам’яті, підключення до Інтернету хороше, кеш очищений. Сподіваюся, це буде виправлено.
Гарний початок, коли я завантажив його тиждень тому, АЛЕ тепер він змушує мене вийти з гри і повернутися знову, щоб перейти на наступний рівень. Ймовірно, просто видалить, якщо буде продовжувати це робити.